Extreme Federation Wrestling
Moderator
Moja kariera w EFW zaczęła się 26.03.2011 roku zostając przydzielonym do roosteru SmackDown! Postaram się wygrać moją pierwszą walkę w jak najlepszym stylu. Na razie mam zamiar wygrać kilka walk żeby zarobić, a potem będę przymierzał się do jakiegoś pasu. Może WHC?
Ostatnio edytowany przez John Morrison (2011-03-28 12:03:34)
Nazywam się John Morrison znany także pod pseudonimami Shaman Of Sexy oraz Guru Of The Gratest, mam 32 lata, ważę 103 kg, mam 185 cm wzrostu i jestem w roosterze SmackDown!. Nie należę narazie do żadnej stajni ani tag team'u. Nie mam także żadnych osiągnięć. Moje nastawienie to Hell czyli stosuję nieczyste zagrywki. Klikając w ten link możesz odsłuchać mojego theam'u (piosenki wejściowej). Jestem graczem mającym 12 lat. Mój nr GG to 33024094.
Ataki:
Finishery
StarShip Pain
Shaman Stunner
(Wykręcam przeciwnikowi rękę, zakładam ją sobie na ramię i nogą która jest dalej od przeciwnika uderzam w brzuch i padam na ziemię tak aby przeciwnik nadział się na kolano)
Sygnature
Spear
Flying Chuck
Reszta
PowerSlam
DropKick
Tornado DDT
Enzuigri
Suplex
Wyglądam tak:
Mój TitanTron:
Moderator
Moja pierwsza walka idzi mi nieźle ale The Rock walczył chyba pierwszy raz (ja też tyle że walczyłem jeszcze na innych forach). Wygram ją jestem pewny w 80%
Nazywam się John Morrison znany także pod pseudonimami Shaman Of Sexy oraz Guru Of The Gratest, mam 32 lata, ważę 103 kg, mam 185 cm wzrostu i jestem w roosterze SmackDown!. Nie należę narazie do żadnej stajni ani tag team'u. Nie mam także żadnych osiągnięć. Moje nastawienie to Hell czyli stosuję nieczyste zagrywki. Klikając w ten link możesz odsłuchać mojego theam'u (piosenki wejściowej). Jestem graczem mającym 12 lat. Mój nr GG to 33024094.
Ataki:
Finishery
StarShip Pain
Shaman Stunner
(Wykręcam przeciwnikowi rękę, zakładam ją sobie na ramię i nogą która jest dalej od przeciwnika uderzam w brzuch i padam na ziemię tak aby przeciwnik nadział się na kolano)
Sygnature
Spear
Flying Chuck
Reszta
PowerSlam
DropKick
Tornado DDT
Enzuigri
Suplex
Wyglądam tak:
Mój TitanTron: