Extreme Federation Wrestling
Nowy użytkownik
Wbiegam na rampę i idę buszować pod ringiem. Wyciągam drabinę rozstawiam ją na ringu i uciekam.
Johny Crasher "Destroyer"
Wiek/waga/wzrost: 22 lata/ 101 kg /180 cm
Tag Team/Stajnia: Brak/Brak
Osiągnięcia: Brak
Mam 11 lat. Nie mam bloga ani konta na facebook'u. Na GG piszcie do John'a Morrison'a (mój brat)
Mój Theme (link)
Face/Heel/Tweener: Tweener
Finishery:
Swanton Bomb
Painer [SUB]
(podciągam nogi jak na Wall Of Jericho siadam na nich i zapinam ręce jak do STF-U)
Sygnature:
Spear, Brogue Kick
Reszta:
PowerSlam, DDT, BackBracker, Missle DropKick, Splash, Suplex
Roster:
Mój wygląd:
Administrator
Jake nie zdaza uciec bo gdy widzialem jak ten wbiegl szybko wbieglem na szczyt titantronu i z titantronu wykonuje na nim MooreGasm Jake powinienes zginac ale masz tylko kontuzje tygodniowa.
Nowy użytkownik
Soory za spam. Ty też powinieneś mieć kontuzje bo np. jak Jeff Hardy skoczył na Swanton Bomb na Ortona z około 25/30 metrów to obu wywozili na noszach. Odsuwam się gdy ty jesteś w locie i spadasz z TitanTronu na ziemię nie trafiając we mnie
Ostatnio edytowany przez Jake Hardy (2011-03-28 18:36:45)
Johny Crasher "Destroyer"
Wiek/waga/wzrost: 22 lata/ 101 kg /180 cm
Tag Team/Stajnia: Brak/Brak
Osiągnięcia: Brak
Mam 11 lat. Nie mam bloga ani konta na facebook'u. Na GG piszcie do John'a Morrison'a (mój brat)
Mój Theme (link)
Face/Heel/Tweener: Tweener
Finishery:
Swanton Bomb
Painer [SUB]
(podciągam nogi jak na Wall Of Jericho siadam na nich i zapinam ręce jak do STF-U)
Sygnature:
Spear, Brogue Kick
Reszta:
PowerSlam, DDT, BackBracker, Missle DropKick, Splash, Suplex
Roster:
Mój wygląd:
Nowy użytkownik
Wbiegam za Shannonem i Jake bez theme. Sciągam Jake'a, kopie go w brzuch i wykonuję Twist of Fate. Gdy był juz nieprzytomny, dołożyłem mu Swanton Bomb. Uklęknąłem przed nim, wziąłem mikrofon do ręki i powiedziałem:
- Mistrz jest tylko jeden, a Hardy'ch jest tylko dwóch!
Potem rzuciłem mikrofon w stronę publicznosci, podszedłem do Shannona, pomogłem mu wstac, po czym wróciłem na BS przy oklaskach widzów.
Ostatnio edytowany przez Jeff Hardy (2011-03-28 19:01:00)
Aby zobaczyc moje KP, kliknij na obrazek
Moderator
Dobra napiszę post, a jak Rock będzie miał kontre to napisze później. Jesteśmy za ringiem. Kopię go w brzuch kilka punchów w głowę, dokańczam "kombo" dwoma chopami i Catapult w narożnik. Podnoszę go i wykonuję Spear!. Znowu go podnoszę, biorę go na ręce (jak na World Strongest Slam) i wbijam go tak w narożnik.
Nazywam się John Morrison znany także pod pseudonimami Shaman Of Sexy oraz Guru Of The Gratest, mam 32 lata, ważę 103 kg, mam 185 cm wzrostu i jestem w roosterze SmackDown!. Nie należę narazie do żadnej stajni ani tag team'u. Nie mam także żadnych osiągnięć. Moje nastawienie to Hell czyli stosuję nieczyste zagrywki. Klikając w ten link możesz odsłuchać mojego theam'u (piosenki wejściowej). Jestem graczem mającym 12 lat. Mój nr GG to 33024094.
Ataki:
Finishery
StarShip Pain
Shaman Stunner
(Wykręcam przeciwnikowi rękę, zakładam ją sobie na ramię i nogą która jest dalej od przeciwnika uderzam w brzuch i padam na ziemię tak aby przeciwnik nadział się na kolano)
Sygnature
Spear
Flying Chuck
Reszta
PowerSlam
DropKick
Tornado DDT
Enzuigri
Suplex
Wyglądam tak:
Mój TitanTron:
Użytkownik
Nagle gasną światłą i słychać "Dead Man walking" wszyscy wiedzą co nadchodzi ...
The Undertaker zmierza powolnym krokiem do ringu przed ringiem bierze krzesełko wchodzi do ringu i wykonuje potężnego Chair Shot'a dla JoMo w twarz. Gdy będzie leżał podnoszę go i wykonuję mu kopnięcie w brzuch,a po chwili widzimy Last Ride na krzesło dla JoMo. Podchodzę do Jeff'a i Jake'a Hardy'ch i łapię ich dwóch za szyję po czym wykonuję im Chokeslam by wypadli z ringu. Podchodzę do Rock'a i wrzucam go w Tombstone Piledriver Clutch. Po chwili widzimy Tombstone Piledriver na krzesło. Biorę krzesło podchodzę do Shannon'a i pokazuję,że chcę go uderzyć. Gdy robię zamach nagle zatrzymuję rękę i podaję mu krzesło. Następnie staję koło Moore'a i czekamy aż ludziska wstaną.
Moderator
Kiedy Undertaker idzie po krzesło ja biorę to którego użyłem przy wejściu Rock'a i atakuję DedMana od tyłu w głowę nokautując go. Wracam do Rock'a i wykonuję mu DropKick aby nadział się w narożnik.
PS. Undertaker przestań wtryniać się w walki i zmień KP bo masz 13 ciosów (a powinno być 10) + masz 3 Finishery (max 2) + 3 Sygnatury (max 2)
Nazywam się John Morrison znany także pod pseudonimami Shaman Of Sexy oraz Guru Of The Gratest, mam 32 lata, ważę 103 kg, mam 185 cm wzrostu i jestem w roosterze SmackDown!. Nie należę narazie do żadnej stajni ani tag team'u. Nie mam także żadnych osiągnięć. Moje nastawienie to Hell czyli stosuję nieczyste zagrywki. Klikając w ten link możesz odsłuchać mojego theam'u (piosenki wejściowej). Jestem graczem mającym 12 lat. Mój nr GG to 33024094.
Ataki:
Finishery
StarShip Pain
Shaman Stunner
(Wykręcam przeciwnikowi rękę, zakładam ją sobie na ramię i nogą która jest dalej od przeciwnika uderzam w brzuch i padam na ziemię tak aby przeciwnik nadział się na kolano)
Sygnature
Spear
Flying Chuck
Reszta
PowerSlam
DropKick
Tornado DDT
Enzuigri
Suplex
Wyglądam tak:
Mój TitanTron:
Użytkownik
Yyy co ty robisz ? Miałeś minutę na skontrowanie mojego ataku nie udało ci się wszystko moje zaliczone.
Gdy biegnie na mnie JoMo ja wykonuję mu Flapjack. Gdy leży zapinam mu Hell's Gate i puszczam dopiero,gdy się poleje krew. Kiedy JoMo leży nieprzytomny podchodzę do Rock'a i podnoszę go następnie wykonuję mu Tombstone Piledriver. Następnie ciągnę Rock'a i kładę go na JoMo
Sędzia klepie
1 ...
2 ...
3 ...
Wygrywa Rock,a Undertaker ucieszony podnosi Rock'a i wykonuje mu Headbutt. Następnie podnosi Morrisona i wykonuje mu kopnięcie w brzuch po czym ... Dead Bomb.
Administrator
Już nie mogę się powstrzymać...
Po tym wszystkim na arenie słychać mój theme, wszyscy spojrzeli się w stronę rampy ale nikogo tam nie było. Wychodzę spod ringu i do niego wchodzę, po chwili widzimy RKO na Takerze. Podnoszę Rocka i na nim także widzimy RKO. Bez JoMo'a też się nie obędzie więc podnoszę go i wykonuję na nim RKO. Po chwili przypominam sobie jak Taker brutalnie mnie zaatakował i chce się zemścić. Podchodzę do narożnika, biorę rozpęd i atakuję Undertakera potężnym Punt Kickiem w głowę. Rozglądam się na około żeby upewnić się że wszyscy leżą, po czym schodzę do BS przy swoim theme.
Użytkownik
Po ok. 10 minutach znów jestem przytomny i powoli wstaję. Widzę JoMo,który się podnosi oraz widzę metalowe schodki na ringu. Ciągnę schodki pod narożnik po czym kładę tam jeszcze krzesło. Podnoszę JoMo wchodzę z nim na narożnik i wrzucam go w Tombstone Piledriver Clutch. Po chwili wykonuję JoMo Tombstone Piledriver na metalowe schodki oraz krzesło z narożnika. JoMo odbija się jak po Piledriverze przez co ma kontuzję karku i wstrząs mózgu. Jednak ja łapię go jeszcze za szyję podnoszę i wykonuję Chokeslam na rozłożony stół za ringiem. Po chwili gasną światła,a kiedy się zapalą mnie tam nie ma. Na backstage spotykam Ortona i mówię
- Trudno mi to przyznać,ale jesteś dobry.
Wyciągam ze swojej kieszeni szlugę
- Masz
Po czym zakładam swój kapelusz gasną światła,a kiedy się zapalą na BS Orton zostaje sam.
Administrator
Japier*le... Taker nie wtrącaj się w walki, jak nie umiesz... nic nie jest zaliczone, walka jest wznowiona...
W POŚCIE MOŻNA TYLKO 2 ATAKI!!!